Дистанційна робота
Дистанційна робота

 

 

Дистанційна робота: для Liebherr відстань - не перешкода

Внаслідок пандемії Covid-19 дистанційні технології як ніколи актуальні. Група компаній Liebherr давно працює над передовими рішеннями в цій галузі і може запропонувати замовникам відповідні продукти для різних застосувань: як для дистанційного технічного обслуговування, так і для спільної роботи з фахівцями на місцях.

Биберах ан дер Рісс (Німеччина), 8 липня 2021 року - У 2020 році пандемія коронавируса знову прискорила цифрову трансформацію і показала, що виконувати роботу можна дистанційно. Так звані додатки віддаленого доступу мають багато переваг і в даний час переживають справжній бум. Група компаній Liebherr вже багато років працює над різними дистанційними продуктами. Поряд з прикладами нижче, Liebherr пропонує різноманітні рішення для всіх лінійок продукції, щоб полегшити повсякденну роботу і зробити її більш ефективною.

Smart Glasses для діагностики несправностей

Розумні окуляри Smart Glasses - це допоміжний інструмент для надання дистанційній допомоги замовникам. Окуляри дозволяють дистанційно обмінюватися зображеннями, спілкуватися, уникнути додаткових виїздів фахівців і тим самим значно заощадити витрати. Крім того, таке обслуговування замовників проходить більш ефективно.

Liebherr також відчуває цю технологію в виробничих цехах підрозділу «Аероспейс та транспортні технології». В окулярах з технологією віртуальної і доповненої реальності можна виконувати остаточні перевірки при монтажі шасі. В цьому випадку 3D-модель накладається на реальність, що дозволяє інспектору практично «вживу» оглянути машину і поліпшити процес контролю якості.

Крім того, Liebherr використовує окуляри Smart Glasses для обслуговування землерийних машин і перевалочною техніки. В ході проведення сервісних та профілактичних робіт вони забезпечують дистанційну підтримку: за допомогою окулярів Smart Glasses замовник передає зображення безпосередньо сервісному фахівцеві Liebherr. Наш співробітник виконує діагностику несправності і в кращому випадку усуває проблему.

Вгору