T 274: Новий 305-тонний самоскид Liebherr
T 274: Новий 305-тонний самоскид Liebherr
  • 305 т - найкраща вантажопідйомність в класі.
  • Заснований на моделі T 284, що досягла сукупного напрацювання понад 20 мільйонів мотогодин.
  • Ідеально поєднується з гірськими екскаваторами R 9800 і R 9600.
  • Універсальне рішення для різних умов, включаючи екстремально низькі температури і високогір'ї.
  • Опціонально доступна система Liebherr Trolley Assist, яка б знизила витрату палива і викид CO₂.

Liebherr представляє кар'єрний самоскид T 274 з вантажопідйомністю 305 т. Нова машина покликана заповнити прогалину, що утворився між флагманом Т 284 з вантажопідйомністю 363 т і модернізованим Т 264 з вантажопідйомністю 240 т.

Ньюпорт-Ньюс (США), 26 травня 2021 г. - T 274 - це потужна 305-тонна машина, результат багаторічного досвіду розробки кар'єрних самоскидів. Новинка забезпечує швидкі робочі цикли, високу продуктивність і низьку витрату палива в розрахунку на тонну переміщуваного матеріалу. Конструктивно T 274 заснований на моделі Т 284, яка успішно працює в кар'єрах в усьому світі протягом десятиліть. Оператори і технічні фахівці можуть розраховувати на високий рівень комфорту і безпеки як при управлінні, так і обслуговуванні самоскида. Доступний широкий спектр опцій, що забезпечують максимальну продуктивність в найсуворіших умовах і відповідають зростаючим вимогам замовників.

Висока продуктивність

Liebherr T 274 оснащений двигуном потужністю 2 720 кВт (3650 к.с.) і ефективною системою приводів Liebherr Litronic Plus AC. Завдяки вдосконаленій гідравлічній системі і швидким робочим циклам T 274 переміщує більше матеріалу за менший час. Таким чином, Liebherr пропонує самоскид, що відрізняється високою продуктивністю і кращої вантажопідйомністю в класі.

Дизель-електрична трансмісія Litronic Plus AC заснована на біполярних транзисторах і забезпечує стабільну швидкість руху на підйомах. У порівнянні з традиційними дизель-механічними трансмісіями з перемиканням передач Litronic Plus AC сприяє більш ефективним і швидким робочим циклам. Система електродинамічного гальмування потужністю 4500 кВт (6035 к.с.) забезпечує відмінне рух самоскида на спусках.

Вгору