Швидкозмінний адаптер LIKUFIX
Швидкозмінний адаптер LIKUFIX

Liebherr розширює модельний ряд колісних навантажувачів, сумісних з LIKUFIX - автоматичним адаптером для швидкої зміни навісних інструментів.

Адаптер LIKUFIX є власною розробкою Liebherr. Він служить для швидкої зміни механічних і гідравлічних інструментів: наприклад, ковшів, фрез, бурів і т.п. Адаптери LIKUFIX раніше переважно застосовувалися на гідравлічних екскаваторах, але також зарекомендували себе в роботі з колісними навантажувачами середнього розміру.

Швидкозамінні адаптери LIKUFIX тепер доступні для компактних навантажувачів L 506 і L 508, для стереопогрузчіков L 507 і L 509, а також для великих колісних навантажувачів серії XPower аж до моделі L 580. При цьому адаптери LIKUFIX як і раніше доступні для колісних навантажувачів Liebherr середнього розміру L 526, L 538 і L 546.

Адаптер LIKUFIX - оптимальне рішення для розширення функціоналу землерийної машини за рахунок використання різних навісних інструментів. Завдяки LIKUFIX оператор може швидко і безпечно замінити механічний або гідравлічний навісний інструмент, не покидаючи кабіни.

Вгору